Rep Sistemi Rep Puanı: (70/200) Foruma Katkısı: (293/400) Gücü: (323/400)
Konu: Kırmızımız C.tesi Kas. 08, 2008 9:57 pm
kırmızımız vardı zamanında zamane gençliği gibiydi hoyrat savurgan ve aşkta dağınık kırmızımızdı sadece varlığı yokluğu belli değildi ne bizim olabilirdi ne de bizden gidebilirdi..
bizim sadece kırmızımız vardı seni bana bağlayan beni senden alıkoyan yaşam tutkunu gibiydi bazende sadece baheneye dönerdi aslında kırmızı bize aşıktı belli etmekten utanırdı...
zamane gençliği demiştim kırmızıydı o da hava kırmızı nefesimiz kırmızı aşkımız nefretimiz yalnızlığımız kırmızıydı bize bakmaktan da çekinirdi.. ne de olsa hoyrattı kendindende ürkerdi..
şimdi solmuş yüzü bitmiş ruhu sönmüş kalbi kırmızı kalmamış sanki ya da başka renge ele vermiş kendini yoksa kırmızı bu sefer üstünlüğünü yitirmişmiydi?
biz en başından tutmuştuk o kimsesiz elinden ve sadece biz götürmüştük solmaya yüz tutmuş rengini uçurumun kenarına atlasın diyede biz bıraktık o buruk yere.. anlamı kalmamıştı artık kırmızının ya da gene sadece biz bitirmiştik kendi içimizde ya sevgimiz fazla gelmişti ya da yalnızlığımız biri ele vermişti kendini ama kaybeden gene bizdendi...
ayıpmış yaşamak dünyayı siyaha boyamak hayalleri devretmek hatta kaybolmak kırmızı biterken uzaktan seyretmek bizim hatamız gibi gözüken film parçası gül kurusu ya da yağmur damlası ne önemi vardı kırmızı atlamıştı artık o uçurumdan..
artık ne sevenler toplayabilirdi parçalarını kırmızının ne de geride kalmış kara kırmızıyı gömebilirlerdi sadece un ufak toz tanesi kalmıştı onuda benden başka kim görebilirdi..
kanasın dedik acılarımız durmasın yaralarımız dedik sadece kırmızı çekti bizi biz hiç kendimize dönmüş müydük ki?
neyse, ne önemi vardıki kırmızımız sadece bitmişti bizede arkasından mazeret bulmak kaldı gizlenmekte vasiyet gibiydi sanki